Jag hjälper dig välja rätt Safari.

För många är Safari en upplevelse man har möjlighet att genomföra en gång under sin livstid. Det kanske är en familjeresa, bröllopsresa, 50-års present eller en kompisresa. ALLA kan åka på Safari. Min yngsta safarigäst har varit 4 år och min äldsta 97. När man väl bestämt sig för att åka på Safari är det viktigt att välja RÄTT Safari.

SAFARI MED JOHAN STENKULA 2019-2021

Jag anlitas ofta som privat Safariguide av enskilda resesällskap och har flera privat bokade Safaris 2019-2021. Välkomna med förfrågningar.

Jag är professionell Safariguide sedan drygt 20 år och och är en av Sveriges mest anlitade Safariguider.

Jag skräddarsyr Safariprogram direkt till privatpersoner eller sällskap med unika önskemål och erbjuder saklig upplysning om klassiska Safaris samt exklusiva Safariupplevelser som inte finns tillgängliga på den traditionella resemarknaden.

Jag guidar också många olika gruppresor varje år vilka varierar i antal dagar, gruppstorlekar och program men samtliga resor är mycket bra med betoning på innehåll och mäktiga djurupplevelser. Mina gruppresor går till Tanzania, Kenya, Rwanda, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Namibia, Botswana, Malawi och Sydafrika.

Att producera nya resor och skapa spännande Safarikoncept är både givande och roligt, att dessutom guida och genomföra resorna tillsammans med mina gäster är en fantastisk känsla.


KONTAKT
Välkommen att följa mig på Facebook, Instagram eller Kontakta mig via Email: johan@stenkula.com

facebook_2jpg    instagramjpg  mail2jpg

VAR OCH NÄR ÄR DET BÄST ATT ÅKA PÅ SAFARI?

Det är ALLTID bäst för Safari någonstans i Afrika. Hemligheten är de olika säsongerna i Afrika som styr förutsättningarna för mängden vilt man har möjlighet att få se. Samtliga viltområden i alla afrikanska länder har bättre och sämre perioder beroende på årstiden. Viktigast är att ni får se så mycket djur som möjligt. Det är NÄR ni kan ta ledigt och åka på semester som styr vilket land i Afrika ni bör välja för att åka på Safari.

Populära safariländer är Tanzania och Sydafrika men det finns många fler fantastiska länder som t.ex. Kenya, Uganda, Rwanda, Botswana, Namibia, Zambia, Zimbabwe och Malawi. Det existerar fortfarande riktigt vilda områden som är overkligt bra viltmässigt vid rätt årstid.

Den mest vanliga och klassiska Safarin sker med en 4x4 Land Cruiser eller Land Rover. Sedan finns det Walking Safari där vi vandrar i bushen, båtsafari där vi använder motorbåtar eller kanoter, flygsafari med olika Cessna-plan eller luftballong samt andra exklusiva spännande arrangemang.

VAD KOSTAR DET ATT ÅKA PÅ SAFARI?

Jag förordar resor av HÖG Kvalitet. Med tanke på att Safari oftast är en resa man gör en gång i livet så rekommenderar jag att man arrangerar sin Safari genom seriösa resebyråer vilka använder sig av riktigt utbildade professionella Safariguider. Generellt gäller att man får det man betalar för och min erfarenhet är att det är värt lägga någon extra krona för att få det riktigt bra.

Jämför programförslag, är det en gruppresa eller privat arrangemang, se vad som egentligen ingår, kombinationer med bad och stränder samt olika säsonger. Försök vara ute i god tid och planera.

Vissa afrikanska länder är dyrare än andra som Safaridestinationer och det kan vara stor skillnad mellan vad olika Safari kostar i jämförelse med vad man faktiskt får uppleva. Resemarknaden förändras ständigt och Safariutbudet ökar varje år. Vilket Safari ska du välja? Jag hjälper dig välja RÄTT Safari.

Copyright 2019 SafariLegend Johan Stenkula